Over ons

Zorgeloos, vertrouwd en kwalitatief goed personeel inlenen.

Bouw Tech personeel is dé matchmaker tussen uw organisatie en de juiste vaktechnische kandidaten.
Bouw Tech personeel zorgt voor kwaliteit en de juiste service op maat met als doel om continuïteit te creëren waarbij partnership centraal staat.

Als organisatie met ervaren techneuten en bouwpersoneel zorgen wij voor uw tijdelijke en of continu inleen personeel.
Wij zijn namelijk de beste bemiddelaar in bouw en techniek. Dit komt mede doordat wij een open en eerlijke samenwerking aangaan met onze opdrachtgevers. Alles is gebaseerd op basis van respect en vertrouwen.

Als Bouw Tech personeel opereert landelijk en bieden de beste kandidaten aan voor uw bedrijf.
Wij selecteren onze kandidaten zorgvuldig op de kwaliteiten, werkinstelling, intrinsieke eigenschappen en drijfveren. Al onze medewerkers kennen wij persoonlijk.

Missie

Bouw Tech personeel levert kwaliteit en service met de juiste kandidaten. Als organisatie hebben wij als missie onze opdrachtgevers en de eindklant tevreden te houden en het werk op te leveren met een glimlach. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij dé matchmaker zijn tussen onze opdrachtgever en de juiste kanida(a)t(en). Bouw Tech personeel heeft kennis en speelt zich in op de behoefte van de klant. Wij doen “net iets meer” om u te voorzien in uw behoefte als bemiddelaar.

Flexibiliteit

In deze periode verandert er veel in de markt. Bouw Tech personeel denkt met u mee. Wij kunnen ons aanpassen met onze flexibele schil op het gebied van inleen personeel. Of het nu gaat voor tijdelijk of een langdurig project, wij staan altijd voor u klaar om kwaliteit/ service en maatwerk te leveren. Wij zijn er voor u, ook als het even tegen zit in uw planning!